Előkelesztett, gyorsfagyasztott termék.
Összetevők: búzaliszt, vaníliás töltelék (34%)[ivóvíz, pudingpor (cukor, burgonyakeményítő, laktóz, dextróz:búza, kukorica; tejsavópor, zselésítő anyag: kalcium-szulfát, difoszfátok, nátrium-foszfátok ; pálmaolaj, kókuszolaj, sovány tejpor, sűrítő anyag: nátrium-alginát; tartósítószer: kalcium-propionát; glükózszirup, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; tejfehérje, aroma, színezék: annatto norbixin;)] ivóvíz, margarin [pálmazsír, napraforgóolaj, ivóvíz, étkezési só, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei), étkezési sav (citromsav), aroma, színezék( karotinok)], sütőszer [búzaglutén, ,búzaliszt, étkezési só, csomósodást gátló anyag (kalcium-karbonát, maltodextrin,), emulgeálószer (E472e), térfogatnövelőszer (kalciumfoszfát), cukor, inaktív élesztő, enzimek, lisztkezelő szer (aszkorbinsav)] cukor , élesztő, glutén, kalácsfény [modifikált keményítő (burgonya), glükózszirup, növényi olaj (napraforgó), stabilizálószer (E339), savanyúságot szabályzó anyag (E526),színezék: E160b(ii)]
Tárolási hőmérséklet -18 °C-on.
Felengedtetés után újrafagyasztani tilos!
Elkészítés: 20-25 perc alatt felengedjük, majd 200ºC-on 14-16 percig készre sütjük.
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 g-termékben:
Energia (kJ/kcal): 1149 kJ/ 274kcal;
Zsír (g): 11 g;
amelyből telített zsírsavak (g): 5,8 g;
Szénhidrát (g): 37 g;
amelyből cukrok (g): 11 g;
Fehérje (g): 5,0 g;
Só (g): 0,72g.