V alakú héjas, hullámos burgonyagerezdek ropogós bundában.
Összetevők: Burgonya, napraforgóolaj, bunda (5%): módosított burgonyakeményítő, rizsliszt, borsódextrin, borsórost, térfogatnövelő szer (E450, E500), kurkumakivonat, sűrítőanyag (E415), só.
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Elkészítés: Olajsütőben 175°C-on 2,5-3 perc alatt, légkeveréses sütőben 200°C-on 12 perc alatt készre sütjük.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 679 kJ/ 162 kcal
Zsír: 5,5 g
amelyből telített zsírsavak: 0,6 g
Szénhidrát: 24,5 g
amelyből cukrok: 0,5 g
Fehérje: 2,5 g
Só: 0,4 g