Mandulás piskótán tört mogyoró. Felette enyhén sós karamellás krém és kockázott vilmoskörte.
Összetevők: cukor, körte 16%, tojásfehérke 14,3%, karamell 12,5%, mogyoró 11,9%, hidrogénezett növényi olaj,
tejpor, módosított krumpli keményítő, glükóz szirup, búzaliszt, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejes
észterei- lecitin, zselatin, zselésítőanyag: pektin-kálcium-alginát-difoszfát, stabilizátos: cellulóz-szorbitol, savasságszabályozó: szódium-citrát-szódium-foszfát, színezék: karamel E150c, -béta-karotin, étkezési só, vanília aroma.
Elkészítés: 8órán keresztül 0-4°C-on hagyja felengedni.
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1103 kJ/ 262 kcal
Zsír: 9,3 g
amelyből telített zsírsavak:4,7 g
Szénhidrát: 40,1 g
amelyből cukrok: 33,1 g
Fehérje: 4 g
Só: 0,13 g