Összetevők: túró50%, ricotta25%, kristálycukor, rétestészta, kakaós bevonó massza 6,2%, emulgeálószerek, finomított napraforgó étolaj, zsemlemorzsa, lékötő, vaníliás cukor, citromaroma.
Elkészítés: Felengedés nélkül, előmelegített, 200-220°C-os sütőben, 20-25 percig sütjük. Ízlés szerint szeleteljük, recés késsel.
Allergén összetevő: glutén.
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után visszafagyasztani tilos!
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 g-termékben:
Energia: 1150 kJ / 275 kcal
Zsír: 13,59 g
-amelyből telített zsírsavak: 5,31 g
Szénhidrát: 33,14 g
-amelyből cukrok: 13,57 g
Fehérje: 5,27 g
Só: 0,83 g