Házias mákos rétes:
Összetevők: máktöltelék floriani 48% (mák, cukor feltárt búzakeményítő, tojásfehérje, búzakeményítő, feltárt búzaliszt, fahéj, aroma), víz, réteslap 18,6% (búzaliszt, víz, jég, só, tartósítószer(kálium-szorbát), darált keksz(búzaliszt, cukor, pálmazsír, térfogatnövelő szerek(nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), étkezési só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok (bőrkősav(L(+)-), kálium-metabiszulfit)), napraforgó étolaj.
Elkészítés: Felengedés nélkül, előmelegített, 200-220°C-os sütőben, 20-25 percig sütjük. Ízlés szerint szeleteljük, recés késsel.
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után visszafagyasztani tilos!
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 g-termékben:
Energia: 1608 kJ / 384 kcal
Zsír: 16 g
-amelyből telített zsírsavak: 2g
Szénhidrát: 46 g
-amelyből cukrok: 34 g
Fehérje: 9,5 g
Só: 0,31 g
_______________
Házias almás rétes:
Összetevők: BL55 liszt, víz, só, kálium-szorbát (E202), alma, cukor, zsemlemorzsa, stabily lékötő(kukorica keményítő, módosított keményítő(E1422)), fahéj
Elkészítés: Felengedés nélkül, előmelegített, 200-220°C-os sütőben, 20-25 percig sütjük. Ízlés szerint szeleteljük, recés késsel.
Allergén összetevő: glutén.
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után visszafagyasztani tilos!
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 g-termékben:
Energia: 871 kJ / 207 kcal
Zsír: 7,44g
-amelyből telített zsírsavak: 0,07g
Szénhidrát: 34,13 g
-amelyből cukrok: 18,02 g
Fehérje: 1,96 g
Só: 0,2g
_______________
Házias meggyes rétes:
Összetevők: BL-55 liszt, víz, só kálium-szorbát E202, meggy, cukor, zsemlemorzsa, stabily lékötő (kukoriva-keményítő, módosított keményítő E1422), fahéj.
Figyelem: a töltelék nyomokban meggymagot tartalmazhat.
Elkészítés: Felengedés nélkül, előmelegített, 200-220°C-os sütőben, 20-25 percig sütjük. Ízlés szerint szeleteljük, recés késsel.
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után visszafagyasztani tilos!
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 g-termékben:
Energia: 1608 kJ / 384 kcal
Zsír: 16 g
-amelyből telített zsírsavak: 2g
Szénhidrát: 46 g
-amelyből cukrok: 34 g
Fehérje: 9,5 g
Só: 0,31 g