Összetevők: BL-55 liszt, víz, só, kálium-szorbát E202, cukor, mák, víz, meggy, zsemlemorzsa, stabily lékötő (kukoricakeményítő, módosított keményítő E1422), fahéj.
Figyelem: a töltelék nyomokban meggymagot tartalmazhat.
Elkészítés: Felengedés nélkül, előmelegített, 200-220°C-os sütőben, 20-25 percig sütjük. Ízlés szerint szeleteljük, recés késsel.
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után visszafagyasztani tilos!
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 g-termékben:
Energia: 1401 kJ / 333 kcal
Zsír: 15,06g
-amelyből telített zsírsavak: 1,07g
Szénhidrát: 43,8 g
-amelyből cukrok: 25,98 g
Fehérje: 5,52 g
Só: 0,3 g