Könnyen elkészíthető vágott burgonyakülönlegesség.
Összetevők: burgonya (95,6 %), MB pálmaolaj (4,4 %), dextróz.
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Elkészítés: Olajsütőben: Kis mennyiségekre osztva süsse forró olajban (175° C) 3 percig. Serpenyőben: Hevítsen egy kevés olajat a serpenyőben, majd tegye bele a terméket és rendszeres forgatás mellett süsse ki mérsékelten forró olajban 8-10 perc alatt.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 581 kJ/ 138 kcal
Zsír: 4,4 g
amelyből telített zsírsavak: 2,2 g
Szénhidrát: 21,1 g
amelyből cukrok: 1,1 g
Fehérje: 2 g
Só: 0,055 g