Burgonyapüré specialitás, mely köretként és előételként is megállja a helyét.
Összetevők: Burgonya (89%), napraforgóolaj (7%), hagyma (3%), só, TOJÁSFEHÉRJE por, stabilizátor: E464, dextróz, hagymapor, fehér bors
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Elkészítés: Sütőben: Helyezze el a rösztiket a tepsiben majd 230 °C-ra előmelegített sütőben (gázos sütő esetén 8-as fokozaton) süsse őket 12-15 percig, de sütés közben egyszer fordítsa meg valamennyit.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 705 kJ/ 168 kcal
Zsír: 6,5 g
amelyből telített zsírsavak: 0,72 g
Szénhidrát: 22,9 g
amelyből cukrok: 1,2 g
Fehérje: 2,7 g
Só: 1,025 g