Összetevők: Burgonya (97 %), napraforgóolaj (3 %).
Tárolási hőmérséklet -18°C alatt.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Elkészítés: Olajsütőben: Kis mennyiségekre osztva süsse forró olajban (175° C) 3-4 percig. Sütőben: Melegítse elő a sütőt 230 °C -ra (gázsütúben 8-as fokozat). Helyezze a fagyasztott terméket egy rétegben egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Süsse 12 - 15 percig. Félidőben fordítsa meg a hasábokat. Serpenyőben: Hevítsen egy kevés olajat a serpenyőben, majd tegye bele a terméket és rendszeres forgatás mellett süsse ki 10-12 perc alatt.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 535 kJ/ 127 kcal
Zsír: 3,5 g
amelyből telített zsírsavak: 1,75 g
Szénhidrát: 20 g
amelyből cukrok: 1 g
Fehérje: 2,3 g
Só: 0,07 g